Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Yinyoga

Yinyoga är en stillsam och meditativ yogaform där fokus ligger på återhämtning både fysiskt och mentalt. Varje position hålls mellan 3-7 minuter och vi använder oss av bolster (kuddar) och filtar för att stötta upp kroppen och underlätta total avspänning. Yinyoga arbetar in i dina djupaste lager av bindväv, skelett och ligament och ger dessa ny näring och återhämtning. Yinyoga kan ge dig bland annat lugn och bibehållen eller ökad rörlighet. Passar alla kroppar och nivåer.

Min yogaresa började som ett fysiskt komplement till grupp- och styrketräning. Med åren kom yogan att få en allt större betydelse även för sinnet och själen, främst via yinyogan. Det var först när alla tre bitar, body, mind and soul, föll på plats som jag verkligen på djupet förstod och kände vilken betydelse och vilka fördelar som yogan har i vardagen och i livet som helhet.

Under våren -21 påbörjade jag äntligen min yogalärarresa genom 100 hr Yin Yoga training YACEP med huvudlärare Juliette Sneijder som praktiserat yin med Bernie Clark och Paulie Zink.

Mitt fokus som yinyogalärare är det intuitiva, meditativa, att öppna upp och lyssna inåt och komma bort från krav och prestation. Under mina klasser bjuds du in att landa, slappna av och möta din kropp och ditt sinne med självmedkänsla.

Just nu kan du yoga för mig hos Anayoga i Färjestaden på Öland.

Jag erbjuder även pop-up- klasser digitalt.

Håll utkik på instagram