Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

E-böcker

Intuitivt ätande - intro

Resan till intuitivt ätande handlar inte bara om mat och kropp utan om att hitta tillbaka till din inre styrka. Målet med intuitivt ätande är att komma i kontakt med sig själv igen. Med hjälp av intuitivt ätande kan vi lära oss att respektera våra kroppar och vår syn på kroppen. När vi är grundade i våra kroppar och i vårt sanna jag så kommer det påverka hela vårt liv. I denna e-bok får du en introduktion till Intuitivt ätande och dess principer samt övningar kopplade till dessa.

Investering: 140 kr

Mindre stress

Samhället och vardagen går i allt snabbare tempo. Vi förväntas hinna med jobb, familj, vänner, bostad, äta bra, träna, ha egentid och ta hand om oss själva. Samtidigt kanske vi har en inre stress som kan orsakats av vår barndom, våra tidigare erfarenheter, trauman, våra tankar, bilden av oss själva samt våra inre krav. I denna och e-bok får du möjlighet att hitta verktyg att hantera den stress som du upplever i din vardag, såväl inre som yttre.

Investering: 140 kr